Contacteer snel via WhatsApp❤

Na de geboorte

De ondersteuning na de geboorte zet moeder en kind centraal en bevordert een optimale hechting in het gezin. Het gezin wordt ondersteund met voedzame maaltijden en er wordt ruimte gecreëerd voor op en top quality time voor dit nieuwe gezin. Mama en partner kunnen leren hoe ze hun kindje kunnen dragen en er worden natuurlijke handvaten aangereikt hoe ze dit ouderschap een plaats kunnen geven in het gezin.

Indien je graag een combinatiepakket wenst (zwangerpakket + mamapakket), krijg je een leuke korting! CADEAUBON

Op zoek naar een geschenk waar het hele gezin blij van wordt? Geef een cadeaubon van Hartfluistering cadeau! 

Je kies zelf de waarde en het gezin kiest waarvoor ze de bon inzetten: ondersteuning tijdens de zwangerschap, na de geboorte, leren dragen,...  Geef ons een seintje wat je wenst en wij zorgen voor een leuke bon!Yonisteam

Yonisteam is een vaginaal stoombad. Het kan na de bevalling ingezet worden om de heling van de baarmoeder en vagina te ondersteunen. Ook los van een bevalling heeft een yonisteam heel wat voordelen: het kan ingezet worden ter ondersteuning van vruchtbaarheid, menstruatiepijnen, hormonale disbalans,...maar eigenlijk is het gewoon een nummer 1 me-time-moment voor een vrouw. Op dit moment komt ze volledig in contact met haar lichaam en haar vrouwelijkheid en kan ze op een zachte manier in verbinding komen.

(inclusief kruiden)

30 euro

Sluitingsritueel

'Closing the Bones' is een oude Mexicaanse traditie, waarop het sluitingsiruteel gebaseerd is. Je lichaam wordt fysiek afgegrensd met doeken. Zo krijg je het gevoel terug in je lichaam te komen. Het kan een mooie fysieke en energetische afsluiting zijn van de kraamperiode, ter voorbereiding om je opnieuw te kunnen richten naar de buitenwereld.


Wens je graag begeleid te worden maar houdt de prijs jou tegen? Geef dan zeker een seintje, dan kijken we samen wat er mogelijk is.