Benieuwd welke ervaringen andere mama's/koppels/...hebben? Hieronder kun je alvast hun ervaringen lezen  🧡

Reactie plaatsen

Reacties

Louise
10 maanden geleden

Ik heb zo genoten van de mamacirkels. Ze zijn zo verbindend en heel echt. je gaat naar huis met tips en het gevoel dat wat jij doormaakt allemaal zeer normaal is.

Lien
een jaar geleden

Voor mijn derde kindje wou ik het anders doen. Na de tweede had ik een postnatale depressie en wist ik niet meer waar ik als vrouw nood aan had. Ik ontmoette Vanessa als postpartum doula en het klikte meteen! Naast het zorgen voor mijn kindjes en pas geboren baby liet ik nu ook zorgen voor mij. Massages, heerlijke Chai, emotionele steun, baby even laten dragen, .... Wat deed dit deugd. Ik voelde me zo gesteund! En ik ben trots op mezelf dat ik deze steun heb opgezocht en toegelaten. Voor altijd dankbaar aan Vanessa!

Emma Vanden Bussche
3 jaar geleden

Elke kwam bij ons aan huis voor een draagconsult. We wilden graag meer zelfvertrouwen krijgen met onze draagzak en de goede manier van dragen leren. Elke was de rust zelve en dit straalde ze ook op ons af. Hierdoor konden we heel gericht aan de slag, Elke leerde ons de draagzak op een goede manier gebruiken en het lukte zowel bij mijn partner als bij mij om zonder veel gedoe en stress ons zoontje in de draagzak te dragen. Ons zoontje genoot quasi onmiddellijk van de geborgenheid en nabijheid in de draagzak. Nu oefenen we dagelijks zelf met de draagzak en Elke blijft bereikbaar om feedback te vragen. Via de foto’s die ik stuur geeft ze ons feedback zodat de draagzak zowel voor ons zoontje als voor onszelf optimaal afgesteld is. Ons zoontje is een grote fan van de draagzak! En dankzij Elke dragen we hem met zelfvertrouwen!